Ophalen
Ophalen in de winkel is mogelijk na een afspraak te hebben gemaakt.
 
Verzending
Wij streven er naar om bestellingen voor 16:00 uur, dezelfde dag nog te verzenden!
Bestel je grote aantallen, neem dan altijd even contact op voor de levertijd.
(mogelijk kom je dan ook in aanmerking voor een lagere prijs!)
 
Bestellingen die door de brievenbus passen (max. 38 x 26,5 x 3,2 cm) worden met de brievenpost van PostNL verstuurd, grotere bestellingen of met een bepaald gewicht worden als pakket verzonden.
 
Kostenoverzicht:
Gewicht: Zone: Tarief (inc. BTW): Postverwerker: Track and Trace:
20 - 50 gram Nederland € 1,94 PostNL brievenpost Nee
  Europa 1 € 3,39 PostNL brievenpost Nee
50 - 100 gram Nederland € 2,90 PostNL brievenpost Nee
  Europa 1 € 5,08 PostNL brievenpost Nee
100 - 350 gram Nederland € 3,87 PostNL brievenpost Nee
  Europa 1 € 10,59 PostNL MyParcel pakket Ja
350 - 500 gram Nederland € 4,84 PostNL brievenpost Nee
  Europa 1 € 10,59 PostNL MyParcel pakket Ja
0 - 20 kg Nederland € 8,84 PostNL pakketdienst Ja
  Europa 1 € 10,59 PostNL MyParcel pakket Ja

 

Levertijd
In Nederland

Levertijd is afhankelijk van PostNL, PostNL levert doorgaans de volgende dag af.
 
België en andere landen
Levertijd is afhankelijk van de lokale postbezorging in de regel 2-3 dagen, uitzonderingen van 12 dagen zijn ook mogelijk.
 
Retouren
Retourneren kan natuurlijk altijd, je hebt het verkeerde besteld, of het werkt niet of ....
Binnen 14 dagen (na ontvangst) kun je altijd aangeven dat je wilt retourneren, je hebt vervolgens nog 14 dagen de tijd om daadwerkelijk te retourneren.  Je totale aankoopbedrag zullen wij aan je retourneren na ontvangst van je retourgezonden pakket en uiterlijk binnen 14 dagen. (overboeking kan soms enkele werkdagen duren). Wel zijn de retourverzendkosten voor jouw rekening.
 
Verstandig is om altijd eerst contact met ons op te nemen, zodat wij op de hoogte zijn en je kunnen helpen het zo snel mogelijk te regelen.
 
Geef bij je retourzending altijd aan wat je precies wilt en vermeld je adresgegevens.
 
Herroepingsrecht
Met ingang van 13 juli 2014 zijn alle webwinkels verplicht om het herroepingsrecht te hanteren, hieronder vind je een korte uitleg. Helemaal onderaan kun je indien gewenst een formulier downloaden, nodig is dit echter wat ons betreft niet (mag natuurlijk wel). Wat ons veranderd er dus feitelijk niets.
Wij zijn echter verplicht de onderstaande tekst te vermelden en het formulier voor retourzending aan te bieden. Wat ons betreft hoef je echter als vanouds géén gebruik te maken van dit formulier  (mag natuurlijk wel), je kunt ons ook zoals altijd even mailen of bellen en we lossen het snel met je op.

Voor ons maakt het dus niet uit welke methode je hanteert, maar voor jou is even bellen of mailen mogelijk gemakkelijker en sneller !
 
Indien je zonder overleg retourneert (dat kan namelijk), vergeet dan niet te vermelden dat je je geld retour wilt, of mogelijk andere goederen er voor in de plaats wenst te ontvangen en zo ja welke?
 
Het herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
 
Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen we u daarvoor kosten in rekening brengen.
 
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.
Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.
Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.
Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u het product binnen uiterlijk 14 dagen aan ons retourneren, inclusief een mededeling, zoals het ingevulde modelformulier dat u een beroep doet op uw herroepingsrecht, naar:
 
DomoticX
S. Ebeltjes
Doornenburg 610
7324BT Deventer
 
Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.
 
Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.
 
U draagt zelf de kosten voor de retourzending.
 
Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor: 
- Producten die naar uw specificatie gemaakt en of besteld zijn, zoals op maatwerk gerelateerde producten.
- 3D-geprinte producten.
- Zakelijke klanten.
 
Download hier het herroepingsformulier! 
 
PostNL brievenpost
PostNL brievenpost
€ 3,87